2014 Gathering: Professional Workshops

Thursday AFTERNOON Workshops and Presentations

You may attend either ONE in-depth 3 hour workshop or ONE EACH of the 1.5 hour promising practice presentations. 

3 hour In Depth Workshops, 1:15pm - 4:30pm

1.5 hour Promising Practice Presentations, 1:15pm - 2:45pm

1.5 hour Promising Practice Presentations, 3:00pm - 4:30pm

Friday MORNING Workshops and Presentations

Choose ONE of these 1.5 hour promising practice presentation.

1.5 hour Promising Practice Workshops: Friday April 25, 10:30pm-12:00pm

Friday AFTERNOON Workshops and Presentations

Choose ONE of these workshops, depending on who you are.

For Principals Only, 3 hour Workshop, 1:15 – 4:15 pm
Principals engage in shared conversations that support them as they make a link between their beliefs and values and their work in schools.  They will also have the opportunity to bring dilemmas of practice related to the affirmative development of the boys and young men of color in their schools for feedback from their colleagues.

For Award Schools Only, 2 hour Workshop1:15– 3:15 pm
Educators from the 2012, 2013 and 2014 Award Schools will engage in shared conversations and learning from and with each other.

For Everyone Else, 2 hour In Depth Workshops, 1:15pm-3:15pm